full page

Гнутий профіль з оцинкованої сталі

У зв'язку зі стрімко зростаючим рівнем будівельних технологій, сфера будівництва потребує конструкцій, за допомогою яких можна було б легко що-небудь спорудити або підстрахувати. Такий матеріал повинен поєднувати в собі легкість, простоту в монтажі, стійкість до іржі, ну і звісно ж, низьку вартість. Саме такими параметрами і володіє гнутий профіль з оцинкованої сталі.

 

Гнутий профіль з оцинкованої сталі


Якщо Вам знадобилися профілі або їх комплектуючі, тоді ласкаво просимо на київську фірму «ЛС-Профі». Багато будівництв не обходяться без такого цінного конструкційного матеріалу, як гнутий профіль з оцинкованої сталі.

 
Поспішайте придбати за хорошими цінами профілі класу Solar, профілі С, Z, Омега, підсилюючі і інші. Ми виготовимо профіль потрібної для Вас довжини і товщини. Гнутий профіль з оцинкованої сталі особливо практичний і довговічний. Його виготовляють методом сильного деформування, використовуючи при цьому рулонну оцинковану сталь.
Гнутий профіль з оцинкованої сталі виробляється згідно чинного стандарту ГОСТ 8278-83. Такі конструкції можна купити у нас в компанії, замовивши потрібну кількість заздалегідь. Ми раді допомогти будівництву Ваших об'єктів, тому і пропонуємо обзавестися хорошим холоднокатаним профілем.
Що собою являє гнутий профіль з оцинкованої сталі Вам можуть розповісти наші менеджери, які стежать за всіма новинками в цій сфері. Хочете, щоб Вам зробили хорошу знижку або пропозицію? Оптові знижки цілком можливі, тому що наші клієнти завжди беруть товар оптом.

Замовляйте недорого гнутий профіль з оцинкованої сталі у організації «ЛС-Профі» в Києві.